Informatie


BELANGRIJKE DEELNEMERS INFORMATIE

Via de ‘programma’ pagina op deze site zijn alle wedstrijden, tijden en poule indelingen te raadplegen. Deze komen online enkele dagen voordat het toernooi aanvangt.

Op een aparte pagina vind je het toernooireglement. Trainers en begeleiders wordt vriendelijk verzocht deze regels te lezen en te respecteren.

De kleedkamerindeling is op de toernooidag beschikbaar bij het wedstrijdsecretariaat. De teams dienen zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat 30 minuten voor aanvang van het toernooi.

Tijdens het toernooi wordt getracht de website actueel te houden met uitslagen. Hierdoor kunnen thuisblijvers of bezoekers op het sportpark ook de verrichtingen online bijhouden. Dus sla deze website op in je favorieten. Uiteraard zijn de uitslagen ook te zien bij het wedstrijdsecretariaat op papier, deze laatste zijn leidend.

Mocht er informatie nodig zijn die niet op de website is te vinden kan er een e-mail gestuurd worden, goede tips verwerken we graag in de site.

 

PARKEREN BIJ SPORTPARK DAALSEWEIDE

Op de toernooidag verwacht de organisatie veel gezelligheid en dus ook veel bezoekers op het sportpark. Deelnemers, ouders en toeschouwers van VV Maarssen wordt gevraagd om op de fiets te komen om zo de parkeerdruk te verminderen.

De parkeergelegenheid voor auto’s direct bij sportpark Daalseweide (Sportparkweg 1, Maarssen) is ruim, maar waarschijnlijk gedurende de dag niet toereikend. Mocht de parkeerplaats voor Sportpark Daalseweide vol zijn, wordt u verzocht de auto te parkeren op de dichtstbijzijnde ruime gratis parkeerplaats. Tik hiervoor in uw navigatie “ZuilenseLaan / Burgemeester Norbruislaan”, Utrecht in.

 

CATERING

De cateraar staan de hele dag paraat met een speciaal toernooi assortiment. Met de cateraar hebben we een hele mooie afspraak kunnen maken dat een deel van de omzet ten goede komt aan een Goed Doel welke door de organisatie wordt gekozen en naar alle deelnemers wordt gecommuniceerd. Een fantastische geste en de organisatie hoopt dat de broodjes, ijsjes, hapjes en drankjes u daardoor extra zullen smaken.

Om contant geld op het park tot een minimum te beperken verzoeken we iedereen zoveel mogelijk met PIN te betalen.

 

SPONSOREN

Zonder sponsoren geen toernooi! Sponsor worden voor de volgende editie kan nu! Uw sponsorbijdrage wordt gebruikt om dit fantastische toernooi te verwezenlijken. Geef je op bij de organisatie of vul het formulier op deze website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de sponsor mogelijkheden te bespreken.