Informatie


BELANGRIJKE DEELNEMERS INFORMATIE

Via de ‘programma’ pagina op deze site zijn alle wedstrijden, tijden en poule indelingen te raadplegen.

Op een aparte pagina vind je het toernooireglement. Trainers en begeleiders wordt vriendelijk gevraagd deze regels te lezen en te respecteren.

De kleedkamerindeling is op de toernooidag beschikbaar bij het wedstrijdsecretariaat. De teams dienen zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat 30 minuten voor aanvang van het toernooi.

Tijdens het toernooi wordt de website actueel gehouden met uitslagen en sfeerimpressies. Hierdoor kunnen thuisblijvers of bezoekers op het sportpark ook de verrichtingen bijhouden van de teams op het andere sportpark*. Dus sla deze website op in je favorieten. Uiteraard zijn de uitslagen ook te zien bij het wedstrijdsecretariaat op papier.

Mocht er informatie nodig zijn die niet op de website is te vinden kan er een e-mail gestuurd worden, goede tips verwerken we direct in de site.

 

PARKEREN BIJ SPORTPARKEN DAALSEWEIDE EN BROEKDIJK*

Op 4 juni 2022 verwacht de organisatie veel gezelligheid en dus ook veel bezoekers op beide sportparken*. Deelnemers, ouders en toeschouwers van de thuisspelende teams wordt gevraagd om op de fiets te komen om zo de parkeerdruk te verminderen.

De parkeergelegenheid voor auto’s direct bij sportpark Daalseweide (Sportparkweg 1, Maarssen) is ruim, maar waarschijnlijk gedurende de dag niet toereikend. Mocht de parkeerplaats voor Sportpark Daalseweide vol zijn, wordt u verzocht de auto te parkeren op de dichtstbijzijnde ruime gratis parkeerplaats. Tik hiervoor in uw navigatie “ZuilenseLaan / Burgemeester Norbruislaan”, Utrecht in.

De parkeergelegenheid voor auto’s direct bij sportpark Broekdijk* (Broekdijk Oost 30, Breukelen) is ook ruim. Er zijn twee grote parkeerplaatsen: één naast veld 1 en één naast veld 3. Ook voor de nabij gelegen Stinzenhal en de tennisclub is ruime parkeergelegenheid aanwezig. 

* op dit moment is het nog niet zeker of ook op Sportpark Broekdijk kan worden gevoetbald voor het Vecht Cup Toernooi. Wij hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen bevestingen.

 

CATERING

De catering vindt lokaal op de sportparken plaats. Hiervoor wordt samengewerkt met de gebruikelijke cateraar van ieder deelnemend sportpark. De cateraars staan de hele dag paraat met een speciaal toernooi assortiment. Met de cateraars hebben we een hele mooie afspraak kunnen maken dat een deel van de omzet ten goede komt aan een Goed Doel welke door de organisatie wordt gekozen en naar alle deelnemers wordt gecommuniceerd. Een fantastische geste en de organisatie hoopt dat de broodjes, ijsjes, hapjes en drankjes u daardoor extra zullen smaken.

Om contant geld op het park tot een minimum te beperken kunnen bezoekers de catering artikelen uitsluitend met muntjes betalen. Wij verzoeken iedereen deze muntjes zoveel mogelijk met PIN transacties bij de speciale muntverkoop balie af te rekenen.

Let op: ieder park heeft zijn eigen muntjes. De muntjes zijn dus maar op één park geldig omdat er gewerkt wordt met verschillende uitbaters.

 

SPONSOREN

Zonder sponsoren geen toernooi! Sponsor worden voor de vierde editie kan nu! Uw sponsorbijdrage wordt gebruikt om dit fantastische toernooi voor ruim 900 jonge voetballers te verwezenlijken. Geef je op bij de organisatie of vul het formulier op deze website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de sponsor mogelijkheden te bespreken.