Schrijf nu in voor de 3e editie op 1 juni 2019 !!


De datum voor de 3e editie van het Vecht Cup Toernooi is bekend: zaterdag 1 juni 2019! De inschrijving staat nu open.

Voor welke speelcategorieën is het toernooi:

O11 – MO13 bij FC Breukelen

O13- O15- MO15 bij VV Maarssen 

Voor zover mogelijk worden de teams weer ingedeeld op speelsterkte in een A-categorie en een B-categorie met aparte poules en aparte prijzen. Hierdoor is het toernooi voor meerdere speelsterktes geschikt en kunnen voetbalverenigingen diverse teams uit één en dezelfde leeftijdscategorie afvaardigen.

Inschrijving van teams staat vanaf 1 oktober open. De teams kunnen aangemeld worden via info@vechtcup.nl. Geeft u aan om welk team het gaat, in welke klasse het team speelt alsmede de contactgegevens van de trainer / begeleider. De organisatie neemt dan de aanvraag in behandeling, het aangemelde team is pas na bevestiging van de organisatie toegelaten tot het toernooi.

Volg het Vecht Cup Toernooi via Twitter @VechtCup en like de Facebook pagina. Zo blijft u automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen van de eerste én de komende edities van het Vecht Cup Toernooi.