Win jij een mooi gesigneerd voetbalshirt?


Ook in de 2e editie van de Vecht Cup staat Spieren voor Spieren weer centraal als goede doel naast het voetbalfestijn. 

Het is immers helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om te kunnen sporten. Daarom ondersteunt de Vecht Cup organisatie dit doel.Vorig jaar heeft VV Maarssen de eerste editie van het Vecht Cup toernooi georganiseerd en hiermee EUR 1.000 opgehaald voor Spieren voor Spieren. Nu VV Maarssen samen met FC Breukelen het toernooi organiseert hebben we twee extra leeftijdscategorieën… De organisatie op beide sportparken hoopt dat we het bedrag uit 2017 op 2 juni 2018 kunnen verdubbelen!

Op 2 juni zijn op beide parken mooie (gesigneerde) shirts te winnen van diverse eredivisie clubs.Middels een loterij kun je ze bemachtigen.Doe mee, koop een lootje en ondersteun Spieren voor Spieren. En wie weet kun jij een mooi shirt uitkiezen als één van de winnaars!